Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 299,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Del din betaling op på mellem 3-36 måneder, betal på faktura eller betal straks online via Visa/Visa Electron, Maestro eller Mastercard. Valget er dit!

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

30 DAGES PRISGARANTI
Ass Savers

Ass Saver Regular, bagskærm, cykel, Blå

49,-
FARVE: blue
STØRRELSE:
Onesize

PRODUKTINFORMATIONER

Sej, solid bagskærm, som er skjult under sadlen, når den ikke er i brug. Kræver ikke værktøj. Sidder godt og beskytter meget fint mod mudderstænk. Vægt 19 gram.

Ass Saver Regular kan derfor bruges præcis, når det passer dig, og er ikke i vejen, når der ikke er brug for den. Skærmen er nem at klappe sammen og ligeså hurtig at slå ud.

Dette er fjerde generation Ass Saver, med nyt, patenteret Flip-Tip®-monteringssystem. Monter skærmen, vip spidsen op, så er skærmen låst til railsene. Meget nem at montere og afmontere. Passer til alle sadler med rails, også sadler med kulfiberrails.

Specifikationer:
- Materiale: Genanvendelig polypropylen
- Passer til dækbredde: 23-35 mm
- Mål: 340 x 100 x 0,8 mm
- Vægt: 19 gram
Vis mere
Til toppen