Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 299,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Del din betaling op på mellem 3-36 måneder, betal på faktura eller betal straks online via Visa/Visa Electron, Maestro eller Mastercard. Valget er dit!

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

30 DAGES PRISGARANTI

Airshot Tubeless Tyre Inflator, hurtigpumpe til slangeløse dæk, Blå

419,-
FARVE: blue
STØRRELSE:
STD

PRODUKTINFORMATIONER

Smart hurtigpumpe til Tubeless-dæk. Egentlig en tank der fyldes med luft, og som hurtigt slipper en masse luft ud, så dækket springer på plads. Vægt 620 gram.

Airshot er en enkel og genial “pumpe” til slangeløse dæk, som gør dig uafhængig af en kompressor, når du skal montere dækket. Systemet består af en lufttank på 1,15 liter, med Presta-ventil på toppen, lukkeventil, slange og dækventilkobling.

Tanken fyldes med en almindelig cykelpumpe, med indtil 160 psi komprimeret luft og giver på denne måde en masse luft med relativt højt tryk, når ventilen åbnes. Dermed springer dækket hurtigt på plads i fælgen, uden brug af kompressor.

Specifikationer:
- Materiale: Stål, gummislange
- Volumen: 1,15 liter
- Maks. tryk: 160 psi (11 bar)
- Mål: 39,5 x 11 x 8 cm
- Vægt: 620 gram

Øvrige detaljer:
- Meget nem i brug
- Eliminerer behovet for en kompressor når du er på tur
- Meget smart løsning
Vis mere
Til toppen