Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 299,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Del din betaling op på mellem 3-36 måneder, betal på faktura eller betal straks online via Visa/Visa Electron, Maestro eller Mastercard. Valget er dit!

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

30 DAGES PRISGARANTI
adidas

X 18.2 FG/AG / Q1 19, fodboldstøvle, senior, Rød

889,-
FARVE: active red/silver me
STØRRELSE:
39 1/3
40
41 1/3
42
43 1/3
44
45 1/3

PRODUKTINFORMATIONER

Fodboldstøvle med FG/AG-knopper til spil på natur- og kunstgræs. Overdel af let, minimalistisk mesh. Fremstillet til hurtighed og eksplosivitet.

Partier i overdelen har også 3D-tekstur for at give bedre boldkontrol.

Modellen er skåret lavt med klassisk Clawcollar, som fastholder foden i støvlen for stabilitet og støtte under hele kampen.

Den lette TPU-sål giver god stabilitet, både ved vendinger og ved høj fart. Støvlen har en kombination af FG- og AG-knopper, som er beregnet til at give et godt greb på naturgræs og den nyeste generation af kunstgræs.

Specifikationer:
- Overdel: Syntetisk materiale
- Teknologier: Non stop-grip
- Dæmpende mellemsål
- Ydersål: TPU med FG/AG-knopper
Vis mere
Til toppen