Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 299,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Del din betaling op på mellem 3-36 måneder, betal på faktura eller betal straks online via Visa/Visa Electron, Maestro eller Mastercard. Valget er dit!

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

30 DAGES PRISGARANTI
adidas

Predator 19.2 FG/AG / Q1 19, fodboldstøvle, senior , Blå

999,-
FARVE: bold blue/silver met
STØRRELSE:
39 1/3
40
41 1/3
42
43 1/3
44
45 1/3

PRODUKTINFORMATIONER

Fodboldstøvle med FG/AG-knopper til spil på kunst- og naturgræs. Suveræn skøn pasform, med Primemesh-overdel. Fremstillet til kontrol og dominans.
 
Støvlen giver en suveræn boldfornemmelse takket være det syntetiske Controlskin-materiale, som sammen med det sokkelignende Primemesh-materiale betyder, at støvlen sidder stabilt på foden.
 
Støvlen har en absorberende EVA-mellemsål og en ydersål af TPU, som giver en suveræn stabilitet
 
Predator 19.2 er en model, som ligger lige under adidas' topmodeller for 2019. Den er fremstillet til spillere, som kontrollerer spillet med gode pasninger og en god tro på spillet.
 
Specifikationer:
- Overdel: Primemesh, Controlskin (syntetisk materiale)
- Mellemsål: EVA
- Ydersål: TPU
- FG/AG-knopper
Vis mere
Til toppen