Copa Mundial, fodboldstøvle, Sort

699,-

Produktbeskrivelsearrow down icon

Blød, behagelig og slidstærk fodboldstøvle til græs. Overdelen er i blødt kængurulæder, der former sig efter foden. Adidas Copa Mundial har desuden ruskind foran, hvilket giver beskyttelse.

Græsstøvlerne har en EVA-mellemsål, der giver god dæmpning. Ydersålen er udstyret med FG-knopper, der griber godt fat i underlaget samtidig med, at de giver god mobilitet på banen.

Herunder kan du se en liste over Adidas Copa Mundials specifikationer.

  • Overdel: Kængurulæder
  • Mellemsål: EVA
  • Ydersål: Gummi med TRX FG-knopper
  • Anvendelsesområde: Græs

Spiller du på grus? Så er Adidas Mundial Team måske noget for dig.

 

Adidas Copa Mundial – en klassiker

Adidas Copa Mundial er den ultimative klassiker inden for fodboldstøvler. Ingen støvle har opnået højere salgstal, og selvom designet ikke er blevet ændret siden støvlen kom på markedet i 1979, er den stadig i god form. Det er desuden en fodboldstøvle, der er kendt for at have siddet på fødderne af legender som Maradona, Zidane og Kaká.

Den klassiske Adidas Copa Mundial fremstår i sort kængurulæder med hvide detaljer. Flappen på den klassiske fodboldstøvle er længere end normalt, og den kan sættes på flere forskellige måder. Nogle kan godt lide at den sidder op ad skinnebenet, mens andre foretrækker at bukke den. Uanset hvordan du vælger at sætte den, er Adidas Copa Mundial en fodboldstøvle med et cool udtryk.

Se også vores store udvalg af fodboldtøj fra de bedste mærker.

 

Pas godt på dine Adidas Copa Mundial-fodboldstøvler

Idet Adidas Copa Mundial er lavet af læder, og læder er et naturmateriale, er det vigtigt at pleje dem, så de kan holde i lang tid. Læder bliver nemt slidt, hvis det ikke får den korrekte behandling. Fugt får hurtigt lædersko til at tørre ud og sprække.

Vi anbefaler, at du bruger læderbalsam eller en blødgørende voks på dine lædersko, da du dermed kan sørge for, at skindet holder sig blødt og smidigt, hvilket forlænger skoens levetid. Dette gælder naturligvis også dine fodboldstøvler.

Fodboldstøvler bliver ofte udsat for meget fugt – både fra det fugtige græs på fodboldbanen, og fra dine fødder. Når du er færdig med at spille er det vigtigt, at du lader dine fodboldstøvler tørre. Husk, at du aldrig må tørre fodboldstøvler af læder på en radiator, da varmen udtørrer og ødelægger læderet.

 

Stort udvalg af fodboldstøvler

Er du stadig ikke overbevist om, at Adidas Copa Mundial er de rette fodboldstøvler for dig? Så tag et kig på vores store udvalg af fodboldstøvler til voksne og børn. Her finder du et bredt udvalg af fodboldstøvler fra Nike, Puma og Adidas til både græs, kunstgræs, grus og indendørs brug.

Uanset hvilken plads, du spiller på banen, finder du et par gode fodboldstøvler hos os. På kategorisiden for fodboldstøvler kan du desuden finde information om, hvilke fodboldstøvler, der passer til din position på banen. Er du på udkig efter et par lette fodboldstøvler, der indeholder den nyeste teknologi, finder du det også hos os – og naturligvis til skarpe priser. Vores prisgaranti sikrer dig, at du altid får en god pris, når du handler hos os.

Specifikationerarrow down icon
  • Bruger: Senior 
  • Underlag: Græs 
  • Serie: Copa 
close icon

Velkommen til vores nye e-handel! Klik her for at komme retur til den normale xxl.dk

close icon

Denne hjemmeside benytter cookies.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ved at tilmelde dig, godkender du vores aftale og vilkår