Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 599,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Del din betaling op på mellem 3-36 måneder, betal på faktura eller betal straks online via Visa/Visa Electron, Maestro eller Mastercard. Valget er dit!

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

30 DAGES PRISGARANTI
Abilica

Yogasæt , Violet

99,-
FARVE: Purple
STØRRELSE:
STD

PRODUKTINFORMATIONER

Sæt med yogablok og -bånd som betyder, at du får mere ud af din træning. Blokken og båndet hjælper til med at forøge din rækkevidde, så du kan klare sværere yogastillinger.

Yogablokken er 22,5 x 15 x 7,5 cm og har afrundede hjørner for at give et behageligt greb. Båndet er 4 x 180 cm og er fremstillet af vævet bomuld. Det har et metalspænde, som gør det nemt at justere længden. Båndet kan også med fordel anvendes til almindelig strækning/udstrækning.

Med de enkle hjælpemidler, der findes i Abilicas yogasæt, forøger du muligheden for at klare selv de mest krævende stillinger på den korrekte måde i din yogatræning.

Specifikationer:
- Størrelse, blok: 22,5 x 15 x 7,5 cm
- Størrelse, bånd: 4 x 180 cm
Vis mere
Til toppen