Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 299,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Del din betaling op på mellem 3-36 måneder, betal på faktura eller betal straks online via Visa/Visa Electron, Maestro eller Mastercard. Valget er dit!

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

Guide /

Om XXL

XXL VIL ÆNDRE DEN DANSKE SPORTSBRANCHE!  

Glem alt du ved om sportsbutikker!

XXL er Nordens største sportskæde og nu åbner vi vores danske afdeling – XXL All Sports United Danmark!

XXL har i dag 53 varehuse i Sverige, Finland og Norge, og 40.000 m2 lager i Sverige og 24.000 m2 i Norge. Vi vokser med 10-12 nye varehuse hvert år. Nu vil vi være ét Norden. Med online salg i Danmark får vi fordele af indkøb på tværs af alle landegrænser. Alle vores kunder får således fordelene af de laveste priser på kendte mærkevarer.

Vores koncept er enkelt: Stort udvalg, kendte mærkevarer og altid Xtra Xtra Lave priser! – Og det hele er online!

 

ALL SPORTS UNITED

XXL tager kampen op med specialbutikkerne i sportsbranchen. Vores ALL SPORTS UNITED koncept samler markedets største udvalg af sport og outdoor produkter i én og samme butik. Vores store sortiment tilbyder alt, hvad du kan forestille dig uanset om du er motionist eller elitesportsudøver. Derfor er XXL et paradis for sports og outdoor folket.

 

KUN KENDTE MÆRKEVARER

Vores lave omkostninger gør, at vi kan sælge de kendte mærkevarer med det nyeste design og gennemtestet kvalitet til de laveste priser. Vi er faktisk specialister i at sælge det bedste – billigst. Billige varer kan alle sælge, og derfor har vi kun fokus på at levere den bedste kvalitet og de kendte mærkevarer.

 

TILMELD OG VIND

Tilmeld dig nyhedsbrevet, og deltag automatisk i lodtrækningen af en masse forskellige præmier. Hver fredag laver vi XXL Fredags Lotteri på Facebook. Find os på Facebook her

Som abonnement forkæler vi dig også med eksklusive tilbud, sæsonens nyheder og vores bedste tips og tricks!

DELTAG NU!

 

ENTUSIASTER MED EKSPERTISE

Hos XXL er vi vilde med vores produkter! At blive kaldt en nørd er et kompliment for os. Vores salgsteam arbejder med de produkter de selv bruger og brænder for. Så glæd dig til vores indtog i Danmark.

Følg os på facebookog Instagram@xxl.dk

 

LÆS MERE OM XXL

Finans.dk "Kæmpe butikskæde klar til priskrig: »Vi kan sælge varerne 10-20 pct. billigere end alle andre«"

Markedsforing.dk "Ol-reklame med politiske toner"

TV2.dk "Norsk butikskæde på vej til Danmark - lover 'aggressive priser'"

Berlingnske.dk "Priskrig måske på vej: Kæmpe butikskæde åbner i Danmark"

Business.dk "Norsk sportskæmpe gør klar til at erobre Danmark"

Guides, Tips & Råd
Til toppen