Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 599,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Del din betaling op på mellem 3-36 måneder, betal på faktura eller betal straks online via Visa/Visa Electron, Maestro eller Mastercard. Valget er dit!

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

Guide /

3 Fordele ved hjemmetræning

Med nogle enkle øvelser kan du ændre livsstil, og jeg vil love dig at du ikke kommer til at fortryde det. Der er mange fordele ved at investere i træningsmaskiner, eller småtrim, så du kan komme i bedre form, og få mere energi i en hektisk hverdag.

 

Tid:

Du vil spare en masse tid ved at træne hjemme, da meget af tiden i træningscenteret, går med at pakke træningstaske og med transport til/fra. Fyldte træningscentre skaber irritation, og ineffektiv træning. Specielt småbørnsfamilier har en del at hente ved at have træningsudstyr derhjemme. Det er meget der skal ordnes både før og efter arbejde, og det kan være svært at få tid nok.

Træner du hjemme er du ikke afhængig af åbningstider, og den ekstra planlægning dette medfører med at skulle finde tidspunkter for træningen. Eftersom du har adgang til lidt trænings udstyr derhjemme, så behøver du ikke bekymre dig om hverken bilkøer, babysitning eller dårligt vejr.

Se vores træningstøj her

Pris:

Alle træningscentre koster penge, og det er helt normalt man ofte bruger mellem 4.000 og 6.000 om året på medlems afgift. For denne sum kan du investere i en større mængde træningsudstyr, som hele familie kan have glæde af. Vælger du at købe udstyret hos XXL, får du ydermere kvalitetsvarer til billige penge, og du vil desuden kunne have glæde af udstyret i mange år fremover.

Se vores træningsudstyr her

 

Livskvalitet:

Reglmæssig træning er blandt de bedste måder at forbedre livskvalitet på.

Ved at træne reglmæssigt reducerer du chancen for at få forskellige sygdomme, som hjerte- og karsygdomme, diabetes type 2 og blodpropper. Det reducerer også højt blodtryg, og forbedrer din lungekapacitet.

Energi og overskud er noget som hænger sammen med træning. Ikke bare opnår du en langsigtet helse gevinst, men træningen hjælper også med at opretholde en god holdning, hvilket er vigtigt for velvære og overskud. Hvorfor vente? Kom i gang nu!

 

Hos XXL finder du et stort udvalg af træningsudstyr til markedets bedste priser!

 

Se alle vores Fitness-udstyr her

Se vores Core-Tærningsudstyr her

 

eller se et lille udpluk her nedenfor

Guides, Tips & Råd
Til toppen