Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 299,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Del din betaling op på mellem 3-36 måneder, betal på faktura eller betal straks online via Visa/Visa Electron, Maestro eller Mastercard. Valget er dit!

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

Guide /

Vedligeholdelse af løbebånd

Treadmill running woman.jpg

 Vedligeholdelse af løbebånd

 

Når du betaler mange tusinde kroner for et løbebånd, er det naturligt at forvente, at det holder længe.
 
Skulle der opstå fejl med båndet, har XXL gode serviceordninger. Garantien forudsætter imidlertid, at du foretager vedligeholdelse iht. til brugsanvisningen.
 
Den enkle vedligeholdelse er den vigtigste. Aftør sved efter brug, og sørg for at tørre støv af løbebåndet med jævne mellemrum. Husk at bruge et alkoholfrit rengøringsmiddel, så slipper du for, at konsollen bliver ødelagt eller bliver bleg.
 
Herudover anbefaler vi, at du vipper løbefladen op efter brug. Så undgår du, at der samler sig en masse støv der.
 
Du bør månedligt tjekke, at konsollen, håndtag, bageste rulle og fodskinner fungerer, som de skal, og at alle bolte og skruer sidder stramt. Udskift ødelagte dele efter behov.
 
Løbepladen skal desuden smøres jævnligt. For nogle er det tilstrækkeligt med 2-3 gange om året, andre har brug for smøring hver måned. Brugsanvisningen vil normalt give en indikation af, hvor ofte det bør gøres. 
 
Enkelte løbebånd skal smøres med smøremiddel, som indeholder silikone, andre med middel uden silikone. Tjek i brugsanvisningen for at finde ud af, hvad der gælder for dit bånd.
 
 
Hvis du under løbet mærker, at fladen “rykker”, det vil sige, at du får følelsen af, at det slipper lidt bag til, når du gennemfører løbebevægelsen, kan det være på tide at stramme fladen. Dette gøres nemt med en unbrakonøgle, hvor du strammer de to skruer i løbefladens modsatte ende i forhold til motoren. Får du problemer, kontakter du selvfølgelig bare service for at få vejledning og hjælp.
 
Her finder du alle vores løbebånd.
 
Guides, Tips & Råd
Til toppen