Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 599,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Del din betaling op på mellem 3-36 måneder, betal på faktura eller betal straks online via Visa/Visa Electron, Maestro eller Mastercard. Valget er dit!

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

Guide /

Hvorfor bruge 2XU Kompressionstøj

 

Hvorfor vælge 2XU kompressionstøj?

Fra at være noget, folk forbinder med støttestrømper til ældre, er kompressionstøj i de senere år kommet ind i varmen hos idrætsfolk. Og det er der en god grund til.

Se vores udvalg af 2XU produkter her 

 

Strammere end almindeligt træningstøj

Den umiddelbare forskel på almindelige træningstights eller -trøjer og kompressionstøj er, at kompressionstøjet vil føles meget strammere, og det vil føles som om, det trykker mod kroppen.

Ved hjælp af gradueret kompression, hvor forskellige dele af tøjet har forskellige grader af kompression, øges blodcirkulationen, og musklerne får en hurtigere ilttilførsel, som giver gavnlige effekter i forbindelse med træning og konkurrence.

Uafhængig forskning udført af Australian Institute of Sport i 2010 viser blandt andet, at 2XU kompressionstøj har en meget positiv effekt på musklerne, især ved langvarig aktivitet. Blandt gevinsterne er en forbedret præstationsevne, mindre muskelstivhed, mindre hævelse i muskulaturen, lavere puls og bedre opretholdelse af præstationsevnen mellem træningspas.

 


Fordelene ved kompressionstøj

Nedenfor er giver vi en overblik for nogle af de vigtigste effekter, kompressionstøj har på krop og muskulatur før, under og efter træning:

Bedre blodcirkulation  Den graduerede kompression i tøjet fra 2XU giver et øget tryk i venerne, som får blodet til at returnere hurtigere til hjerte og lymfeknuder. Det giver en hurtigere og bedre cirkulation, så muskulaturen varmes hurtigere op.

Beskyttelse mod blodpropper Det øgede tryk i venerne reducerer også risikoen for blodprop, væskeansamlinger og hævelser i fødder og lægge.

Bedre præstationsevne Musklerne udsættes for slag og vibrationer, når du træner, og det er en vigtig årsag til muskeltræthed. Kompressionstøj reducerer den belastning ved at give ekstra støtte til muskulaturen samt øget blodgennemstrømning og hurtigere ilttilførsel. Det reducerer muskeltrætheden og bidrager dermed til en øget udholdenhed, lavere puls og mere kraft, der igen gør, at du præsterer bedre.

Hurtigere restitution – Når muskelvibrationer og slag reduceres, reduceres også skader i muskelfibrene, samtidig med at kompressionstøjet begrænser hævelser i muskulaturen. Sammen med den øgede blodcirkulation betyder dette også, at reparation af musklerne sker hurtigere, så restitutionstiden bliver kortere.

Bemærk, at du får en bedre kompressionseffekt med de langærmede trøjer og lange tights. De kortærmede trøjer og korte tights er dog rigtig gode i varmt vejr og til indendørs træning.

For at udnytte kompressionseffekten maksimalt er det desuden vigtigt, at du vælger den rigtige størrelse, så tøjet bliver tilstrækkelig stramt.


Se vores 2XU sortiment her

Guides, Tips & Råd
Til toppen