Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 599,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Del din betaling op på mellem 3-36 måneder, betal på faktura eller betal straks online via Visa/Visa Electron, Maestro eller Mastercard. Valget er dit!

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

Guide /

Puma Fodbold

Pumas historie går helt tilbage til 1920-tallet, da Rudolf Dassler begyndte at lave sko sammen med sin bror. Efter flere store succeser, blandt andet at Jesse Owens brugte deres sko, da han vandt fire OL-guldmedaljer i 1936, gik brødrene hver til sit i 1948. Efterfølgende startede Rudolf sit eget mærke, og samme år lancerede han Pumas første fodboldstøvle, Atom.

Siden da er Puma blevet brugt af mange af verdens største idrætsudøvere. Blandt de mest kendte fodboldspillere med Puma-støvler finder vi Johann Cruyff, som anførte det hollandske landshold, samt to af historiens bedste spillere: Pelé og Diego Maradona.

De fodboldstøvler som Puma producerer i dag, har størst fokus på serierne EvoSpeed og EvoPower.

 

Som navnet antyder, er EvoSpeed udviklet til hurtige spillere som vil bruge deres hurtighed på banen for at slå deres modstandere. EvoSpeed bruges blandt andet af Sergio Agüero og Marco Reus.

EvoPower passer bedst til spillere som vil dominere med pasningsspil, pondus og styrke. Blandt spillerne som bruger EvoPower, finder vi blandt andet Cesc Fabregas og Oliver Giroud.

Puma producerer også træningstøj af højeste kvalitet. Det stilrene design, med klassisk Puma-logo, gør at du altid tager dig godt ud på banen, samtidig med at tøjet holder dig komfortabel med effektiv transport af fugt, og god åndbarhed.


Vi er den ENESTE sportskæde med 30 dages PRISGARANTI, og vi gør alt hvad vi kan for at garantere vores kunder, at vi altid har lave priser. Vi tjekker vores priser mod konkurrerende kæder og butikker. Vi sætter altid priserne ned, hvis vi opdager, at vores priser er ikke lav nok. Vi vil også reducere priser, hvis du som kunde hjælper os til at afdække for høje priser.

 

Du kan læse mere om vores kundefordele HER

 

 

Guides, Tips & Råd
Til toppen