Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 299,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Del din betaling op på mellem 3-36 måneder, betal på faktura eller betal straks online via Visa/Visa Electron, Maestro eller Mastercard. Valget er dit!

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

Guide /

Adidas Messie-kollektion

 

Adidas og Lionel Messi har valgt at samarbejde og her er resultatet.Messi har selv været med til at designe støvlen. Farverne er en del af Adidas Samba kollektion, og denne model vil eksklusivt blive brugt af Messi.

Messi F50 adizero TRX HG Samba er en helt ny udgave af F50 fodboldstøvlen. Overdelen er udstyret med Hybridtouch, som første gang blev brugt på Adidas Nitrocharge støvlen og som giver et overlegent touch under alle forhold. Ydersålen består af den superlette SprintFrame som giver en ekstra lav vægt, samtidig med at den giver en god stabilitet.

 

ADIDAS MESSI TILBEHØR

Tilbehør som egner sig perfekt til træningen. Fedt design fra F50 og Messi.

Se alle vores Adidas Messie produkter her

 

Eller se et mindre udpluk her:

Guides, Tips & Råd
Til toppen