Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 299,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Del din betaling op på mellem 3-36 måneder, betal på faktura eller betal straks online via Visa/Visa Electron, Maestro eller Mastercard. Valget er dit!

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

Guide /

Guide: Fodbold - Vælg den rigtige størrelse

Det er vigtig for os i XXL, at du får den bedste brugeroplevelsen når du handler hos os. Her finder du nogle tips til hvordan du vælger den rigtig størrelse på din fodbold, og hvordan du kan forlænge levetiden.

 

En standard fodbold, består som regel af små paneler, som er syet eller limet samme, rundt om en indre pose af gummi. Denne fyldes med luft, for at give bolden det rigtig tryk og form. Der findes forskellige størrelser, men vi skelner mellem 3er, 4er og 5er fodbolde.

Mønster og dekorationer på fodbolden varierer, og det er normalt, at der kreeres en unik bold for hvert større mesterskab.

Anbefalet størrelser:

Størrelse Alder Ca. Vægt Omkreds
Fodbold str. 3 Børn op til 8 år 330-340 gram 62-63 cm
Fodbold str. 4 Ca. 8-14 år

360-380 gram

65-66 cm
Fodbold str. 5 Senior - over 14 år 410-450 gram 68-71 cm
Fodbold til indendørs brug   400-440 gram 62-64 cm
Trick Fodbold      

Se alle fodbolde her    Se alle Fodbolde str. 3 her     Se alle Fodbolde str. 4 her     
Se alle fodbolde str. 5 her

Vedligeholdelse af fodbolde:

Ved at bruge en dråbe Select ventilolie når du pumper din fodbold, forhindrer du lækager, og udtørring af ventilen, og forlænger levetiden på alle typer bolde. Du bør ikke lade fodbolden ligge i solen, eller ude i kulden, da dette vil slide på bolden, og blæren vil hurtigere blive ødelagt. Pas på at du ikke har for meget luft i bolden, da blæren dermed bliver strukket og formen på bolden bliver ujævn.

 

Guides, Tips & Råd
Til toppen