Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 299,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Del din betaling op på mellem 3-36 måneder, betal på faktura eller betal straks online via Visa/Visa Electron, Maestro eller Mastercard. Valget er dit!

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

Guide /

Adidas Fodbold

Impossible? Just a big word. Med innovation som ledestjerne, har Adidas i over 60 år lavet sportsudstyr i verdensklasse. Fra løbesko til fodboldstøvler, og videre til træningstøj og mode – i dag ser man mærket med «de tre striber» overalt, både på idrætsstjerner og hos kendisserne.

Allerede i 1920'erne begyndte grundlæggeren af Adidas, Adi Dassler, at lave sko sammen med sin bror. Det var med deres sko på fødderne, at Jesse Owens vandt sine fire OL-guldmedaljer i 1936. I 1949 startet Adi sit eget selskab, Adidas.

I forbindelse med fodbold-VM i 1954, fik Adidas sit gennembrud på fodboldmarkedet. Storfavoritterne fra Ungarn blev slået i finalen af Vesttyskland, som i kraftig regn brugte en af opfindelserne fra Adidas: udskiftelige skrueknopper. Efter dette, blev Adidas et velkendt navn på fodboldbaner verden over. Et årti senere, lancerede Adidas deres første træningstøj og hurtigt etablerede de sig i segmentet.

Efter nogle hårde år i 80'erne og 90'erne, kom succesen tilbage til selskabet. I dag er de en af ​​de mest kendte varemærker, og Europas største producent af sportsudstyr, med fodbold som et af ​​sine vigtigste områder. Selskabets ledende princip om løbende innovation og samarbejde med sportsstjerner og superstjerner i musik og design, har gjort Adidas til en af ​​verdens førende producenter af sports-og street fashion.

Med de nye modelserier Ace, X og Messi, samt klassiske modeller som Copa Mundial har Adidas fodboldstøvler, som passer til alle, fra topspilleren til amatøren, teknikeren til den pålidelige slider. Med det nyeste træningstøj får du tøj som hjælper med at temperaturregulere, sidder godt og giver et sejt klassisk look på fodboldbanen.

 

Vi er den ENESTE sportskæde med 30 dages PRISGARANTI, og vi gør alt hvad vi kan for at garantere vores kunder, at vi altid har lave priser. Vi tjekker vores priser mod konkurrerende kæder og butikker. Vi sætter altid priserne ned, hvis vi opdager, at vores priser er ikke lave nok. Vi vil også reducere priser, hvis du som kunde hjælper os til at afdække for høje priser.

 

Du kan læse mere om vores kundefordele HER!

 

Guides, Tips & Råd
Til toppen