Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 299,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Del din betaling op på mellem 3-36 måneder, betal på faktura eller betal straks online via Visa/Visa Electron, Maestro eller Mastercard. Valget er dit!

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

Guide /

Betalingsmuligheder

 

Har du spørgsmål gældende din faktura, beder vi dig kontakte Klarna direkte på www.klarna.com/dk/kundeservice 

 

BETALING:

XXL All Sports United tilbyder dig 2 forskellige betalingsmuligheder. Kortbetaling og fakturabetaling.

 

FAKTURA OG DELBETALING

NB! For at gøre brug af faktura og delbetaling, har vi brug for at du oplyser dit CPR-nummer ved check-out. Dette for at vores betalingsudbyder kan udføre et smidigt kredittjek. Dit CPR-nummer benyttes udelukkende i forbindelse med nævnte kredittjek og betaling. Ønsker du ikke at oplyse dit CPR-nummer, er det fortsat muligt at handle på normalvis, men vi kan i så fald ikke tilbyde faktura og delbetaling.

FAKTURA:

Vi tilbyder dig mulighed for at betale dit køb på faktura, eller opdelt i rater. Hvis du vælger faktura som betalingsmetode, sendes fakturaen til dig på mail, i forbindelse med at bestillingen afsendes fra lagret. Du har så 14 dage til at betale fakturaen, fra bestillingen afsendes. Hvis fakturaens forfaldsdato passerer, uden at Klarna har modtaget betaling, sender de en rykker. På denne rykker kommer der et rykkergebyr, og en eventuel rente.

 

DELBETALING:

Du kan betale for din bestilling i 3-36 måneders dele. Du kan endda betale fakturaen i dit eget tempo. Da bestemmer du selv, hvor meget du betaler hver måned. Det mindste beløb du skal betale, kan du se på linjen ”Delbetal fra" på din faktura. I midten af den efterfølgende måned, sender Klarna en ny faktura, og igen bestemmer du selv, om du vil betale det mindste beløb,  et valgfrit højere beløb, eller hele det resterende beløb, for at afslutte delbetalingen. 

 

BANK/KREDITKORT:

Du kan betale med bank/kreditkort. Kortbetaling er nemmere, hurtigere og mere sikkert end netbank. Du skal bruge en særskilt konto, men kun til selve kortet. Hvis betalingen går til et bankkort, trækkes pengene direkte fra din konto på samme måde. Fordi kreditkortselskaber garanterer konto/kreditkortbetalinger, er det en sikrere løsning for dig. Når du har valgt hvilket kort du ønsker at betale med, kan du betale for dit køb direkte fra din konto. Når du betaler med konto/kreditkort opgiver du kortnummer på forsiden af kortet, som består af en 16 cifret talkombination. Den 3 cifret lange sikkerhedskode, dvs CVV2 som anvendes for onlinebetalinger, findes på bagsiden af kortet, til højre i signaturområdet. Du anvender således først den 16 cifrede talkombination, og verificerer derefter ved hjæp af den 3 cifrede sikkerhedskode.

Vi accepterer alle Visa- og Mastercard- kreditkort.

 

VISA ELECTRON:

Du kan også betale med dit Visa Electron-kort, hvis du har aktiveret muligheden for at lave online betalinger. Så ligger du din bestilling, og sendes herefter automatisk videre til din banks identificerings system. 

 

GAVEKORT:

Desværre, du kan ikke købe/bruge gavekort som betalingsmiddel på xxl.dk

 

AFVISTE KORTBETALINGER:

Der kan være følgende årsager til, at du ikke kan betale med kort i netbutikken:  

  • Du har ikke Java installeret. Betaling med 3D Secure vil for de fleste kunder indebære brug af Java. Hvis du ikke har Java installeret, vil du se en hvid side. Du kan downloade Java her: http://java.com/en/download/index.jsp
  • Du køber ind på en enhed, som ikke understøtter Java. Da de fleste Visa/Mastercard kræver brug af 3D Secure ved betaling over internettet.

 

Kortoplysninger gemmes ikke af XXL Sport & Outdoor efter gennemført betaling. Det totale beløb for din bestilling trækkes fra din konto. Hvis vi er udsolgt for en eller flere varer, vil beløbet blive refunderet af Klarna.

 

Guides, Tips & Råd
Til toppen