Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 299,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Del din betaling op på mellem 3-36 måneder, betal på faktura eller betal straks online via Visa/Visa Electron, Maestro eller Mastercard. Valget er dit!

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

30 DAGES PRISGARANTI
4Freestyle

Explore II Freestyle Knit, freestylesko, senior , Grøn

399,-
FARVE: Green
STØRRELSE:
39
40
41
42
43
44
45

PRODUKTINFORMATIONER

Sko som er specielt udviklet til fodboldtricks. Lette, med en stabil og bred sål. Overdel af stof som giver en blød følelse, høj sålkant for bedre studs.
 
Indersålen er fremstillet af EVA-materiale med god dæmpning. Sammen med ydersålen af gummi giver det en meget let sål med et godt greb.
 
Sålen er bred og meget stabil, specialdesignet til fodboldtricks. Sålkanten er lidt højere end på almindelige indendørssko.
 
Explore er udviklet af freestylere, for freestylere.
 
Specifikationer:
- Overdel: Stof, gummimesh
- Indersål: EVA
- Ydersål: Gummi
- Høj sålkant for bedre studs
Vis mere
Til toppen